Corona maatregelen praktijk

Corona maatregelen praktijk

 • Zonder afspraak heeft u GÉÉN toegang tot de praktijk, behalve voor het afhalen van medicatie.
 • Als u verkouden/grieperig bent of luchtwegklachten heeft BLIJF THUIS om verdere besmetting te voorkomen. Ook als u in contact bent geweest met een mogelijk COVID-19 besmette persoon . Laat u testen via 0800 – 1202 of rijksoverheid.nl/coronatest (klik op de afbeelding voor meer info).
 • Wij willen u wél nadrukkelijk vragen om contact met ons op te nemen als u gezondheidsklachten heeft. Ongeacht of dit Corona is of niet!  We bekijken dan hoe we u de best passende zorg kunnen bieden. We stellen hiervoor extra vragen aan de telefoon.
 • Zowel in de huisartsenpraktijk als op de huisartsenposten worden mensen met (verdenking op) Corona apart opgevangen en onderzocht van andere patiënten. Daarnaast zijn onze spreekuren op een veilige manier georganiseerd.
 • Instructies bij praktijkbezoek:
  1. Kom zoveel mogelijk alléén (kinderen met 1 begeleider).
  2. Neem zo min mogelijk persoonlijke spullen mee.
  3. Kom op tijd, maar niet té vroeg (maximaal 5 minuten vooraf).
  4. Bij binnenkomst handen desinfecteren en niks meer aanraken.

 

Bij vragen over het Coronavirus kunt u contact opnemen met het landelijke nummer 0800-1351. Informatie vindt u ook digitaal op: https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus

Of doe de Corona vragentest  klik: Corona vragentest

 Call Now Button