Corona maatregelen praktijk

Corona maatregelen praktijk

 • In normale tijden vonden we het altijd fijn om even “zomaar” een praatje te maken, of als mensen gewoon even binnen kwamen lopen. Helaas is het nu een beetje anders en moeten we het contact zo kort mogelijk houden. We hopen op uw begrip hiervoor. 
 • Indien u verkouden/grieperig bent of luchtwegklachten heeft, willen we u vragen om een coronatest te laten doen via de GGD.  U kunt bellen met 0800 – 1202 of  een afspraak inplannen via rijksoverheid.nl/coronatest (klik op de afbeelding voor meer info).
 • Indien u met ons wilt overleggen over gezondheidsklachten die u ervaart, kunt u ons natuurlijk bellen. Wij kijken dan wat de beste hup voor u is: advies door de doktersassistente, een telefonisch consult bij de arts, op spreekuur komen of bijvoorbeeld videobellen.
 • Zowel in de huisartsenpraktijk als op de huisartsenposten zorgen we ervoor dt er niet te veel mensen tegelijk binnen zijn, zodat we de afstand kunnen waarborgen. Onze spreekuren zijn op een veilige manier georganiseerd.
 • Instructies bij praktijkbezoek:
  1. Kom zoveel mogelijk alléén (kinderen met 1 begeleider).
  2. Neem zo min mogelijk persoonlijke spullen mee.
  3. Kom op tijd, maar niet té vroeg (maximaal 5 minuten vooraf).
  4. Bij binnenkomst handen desinfecteren en niks meer aanraken.

 

Bij vragen over het Coronavirus kunt u contact opnemen met het landelijke nummer 0800-1351. Informatie vindt u ook digitaal op: https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus

Of doe de Corona vragentest  klik: Corona vragentest

 Call Now Button