Accreditatie wederom behaald: Zo kunt u vertrouwen op de beste zorg!

Accreditatie wederom behaald: Zo kunt u vertrouwen op de beste zorg!

Afgelopen week hebben we weer bezoek gehad vanuit Utrecht. Eens in de 3 jaar worden we bezocht om te kijken of we aan alle eisen voldoen die de NPA (Nederlandse PraktijkAccreditering. B.V.) aan ons stelt. Een praktijk die het keurmerk van de NPA draagt, voldoet aan de vele normen die aan de huisartsenzorg worden gesteld. Dit betekent dat u er op kunt vertrouwen dat de praktijk goed is georganiseerd. Ook betekent het dat de praktijk zich blijft ontwikkelen om u steeds beter te kunnen helpen.

Het was weer een spannende dag, maar de accrediteur was vol lof over onze praktijk en de manier waarop we de zorg voor u organiseren . Ook over ons team was hij zeer te spreken. Deze lovende woorden zijn een bekroning voor het harde werken wat het team elke dag doet.

Wil u meer weten over ons keurmerk, klik hier.

Hanny Arets, huisartsTranslate »
Call Now Button