de gezondheidscheck

de gezondheidscheck

Wij vinden uw gezondheid heel belangrijk! Graag willen we met u meekijken als u wilt weten hoe het met uw gezondheid gesteld is. Daarom bieden we u een gezondheidscheck aan. De gezondheidscheck is bedoeld voor mensen die nog niet bij ons onder controle zijn voor hoge bloeddruk, diabetes of hart-en vaatziekten.

De gezondheidscheck houdt in dat we met u samen naar uw risicofactoren kijken om hart-en vaatziekten te krijgen, maar ook inventariseren of u een verhoogd risico heeft om ziektes te krijgen vanwege uw familie-anamnese. Ook meten wij uw bloeddruk. We kijken of er zaken zijn die u graag beter zou willen zien aan uw gezondheid en hoe u dat zou kunnen bereiken. Indien u dat wenst kijken we hoe u daar het beste in begeleid kan worden. Als het zinvol is, kunnen we samen besluiten om ook wat bloedonderzoek in te zetten.

De gezondheidscheck is zorg die betaald wordt vanuit de basisverzekering. Indien het zinvol of gewenst is, om bijvoorbeeld bloedonderzoek te doen, dan kan dit ten laste gaan van uw eigen risico.

Team huisartsenpraktijk Obbicht!

 Translate »
Call Now Button