Uw gezondheid op een andere manier benaderd: positieve gezondheid!!

Uw gezondheid op een andere manier benaderd: positieve gezondheid!!

Mensen zijn niet hun aandoening. Toch wordt daar in de zorg doorgaans wel op gefocust. Veel aandacht gaat uit naar klachten en gezondheidsproblemen, en hoe die opgelost kunnen worden. Wij hebben echter niet alleen aandacht voor uw ziekte of aandoening, maar vooral voor u als mens, en wat voor u belangrijk is.

Wilt u met ons aan de slag? Klik dan eens hier. Vul de tool in en maak een afspraak om deze te bespreken. Zo krijgen wij een nog beter beeld hoe het werkelijk met u gaat en vindt u aanknopingspunten om uw leven (nog) beter, gezonder, zinvoller, positiever, te maken. We zien u graag op het spreekuur.

 

Team Obbicht

 

 Translate »
Call Now Button