Slide Huisarts Obbicht

Meer informatie over onze huisartsenpraktijk. Openingstijden, spreekuren en meer informatie.

Maak kennis met onze huisarts(en), doktersassistenten en andere medewerkers.

Regel direct zelf!

Op een moment dat het u uitkomt een herhaalrecept aanvragen, E-consult, Lab-uitslagen  inkijken of zelf een afspraak inplannen? Regel het gemakkelijk zelf met het patiëntenportaal!

Huisartsenpraktijk Obbicht

Welkom op de website van Huisartspraktijk Obbicht. Iedereen uit Obbicht en omgeving (bijvoorbeeld Urmond, Grevenbicht, Born, Buchten, Holtum, Guttecoven, Einighausen, Limbricht) is van harte welkom bij ons. We helpen u graag om zo gezond mogelijk uw leven te kunnen leiden op een manier zoals u dat wenst. We hopen dat we u met deze webpagina’s op de juiste manier kunnen informeren over onze praktijk. Blader gerust eens door de inhoud of klik hiernaast voor meer informatie over de praktijk.

Laatste nieuws

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?
Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten. Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent.

Zoekt u specifieke informatie over medicijnen?
Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek.nl. Apotheek.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over medicijnen. Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent.

Translate »
Call Now Button