162020mrt

Corona virus

Enkele maatregelen op een rij:

Er is besloten dat de niet spoed zorg telefonisch wordt afgehandeld. Dit betekent dat u wordt gebeld indien u een afspraak hebt staan voor b.v:

– bloeddrukcontroles
-Controle Diabetes patiënten
-of andere niet urgente controle ‘s

Uitstrijkjes, beoordelen of verwijderen van moedervlekken valt b.v. onder niet spoedzorg en zal worden verschoven.

Bij b.v. huiduitslag of andere klachten waarbij dit mogelijk is zullen wij u vragen een foto te sturen naar info@huisartsenpraktijk-obbicht.nl zodat dit door de arts beoordeeld kan worden.

Het is niet mogelijk om zelf online een afspraak in te plannen. Ook zal de deur van de praktijk gesloten zijn gedurende dag. U kunt op de bel duwen.

Recepten kunnen niet opgehaald worden in de praktijk. Recepten die normaal in de praktijk worden opgehaald, worden nu bezorgd bij u thuis. Apotheek Born en het afhaalpunt op de Vonderstraat zijn beide gewoon geopend!

Met z’n allen zitten we in een onrustige periode waarin we andere prioriteiten moeten gaan stellen. Laat ons samen het vertrouwen houden en vooral samenwerken.

De wachttijd aan de telefoon is waarschijnlijker langer dan u van ons gewend bent. Graag willen we u op de mogelijkheid wijzen dat u ons ook per mail eventuele vragen kunt stellen.

info@huisartsenpraktijk-Obbicht.nl

Vorige week kwamen nogal vragen binnen van patiënten die wilden weten of ze b.v naar een feestje /etentje etc. konden gaan.
Wij adviseren niet noodzakelijke contacten te vermijden.

Nogmaals willen we benadrukken niet naar de praktijk te komen met hoestklachten, koorts, keelpijn of benauwdheidsklachten. Bel ons indien nodig! Ga niet op bezoek bij ouderen en kwetsbare mensen.

Met elkaar! Voor elkaar!
Team huisartsenpraktijk