Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is er in onze praktijk elke dag zowel en ochtend- als middagspreekuur. Om een afspraak te maken kunt u de assistente bellen of online een afspraak maken.
 Online afspraak maken

Korte vragen kunt u per email stellen via info@huisartsenpraktijk-obbicht.nl. Vermeldt hierbij uw naam en geboortedatum. We streven ernaar deze binnen 2 werkdagen te beantwoorden.
Per consult wordt 10 minuten ingepland voor één persoon. Indien u meerdere klachten heeft of meer tijd nodig denkt te hebben, of een afspraak voor meerdere personen wilt maken, geeft u dit dan aan bij het maken van de afspraak bij de assistente. Indien u een afspraak afzegt, wilt u dit dan tijdig doen, dan gebruiken wij die tijd nog voor andere patiënten.

Huisbezoeken
Huisbezoeken zijn bedoeld voor patiënten die te ziek zijn om zelf naar de praktijk te komen. U kunt een huisbezoek voor dezelfde dag aanvragen tot 09.30u. Voor een goede planning heeft de assistente informatie nodig over de aard en de ernst van de klachten.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”108″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]