Hanny 600900

Sinds 1999 als huisarts werkzaam in de praktijk en sinds 2002 als praktijkhouder.

Werkzaam: maandag, woensdag en vrijdag
BIG 69045742401.

Aandachtsgebieden zijn palliatieve zorg, gynaecologie en oogheelkunde.

Hanny Arets

Huisarts
leslie7

Sinds Juni 2022 is Leslie klaar met de opleiding tot huisarts en sinds augustus 2022 werkt hij bij ons in Obbicht waar hij ook zijn 1e opleidingsjaar met veel plezier heeft mogen afronden. Aandachtsgebieden: hart- en vaatziekten, oogheelkunde en kleine chirurgie. Werkzaam: dinsdag en donderdag BIG: 49922724901.

Leslie in het Panhuis

Huisarts
sara 600900

Sinds 2007 werkzaam in onze praktijk, eerst als praktijkondersteuner somatiek, nu als Physician Assistant (PA). Aandachtsgebieden; ouderenzorg, kleine chirurgie, dermatologie, insulinetherapie, stoppen met roken begeleiding.
Werkzaam:maandag, dinsdag en donderdag.
BIG 49055960681

Sara Starmans

Physician Assistant
HAPO-zw-5188

Sinds 1994 werkzaam in de praktijk als praktijkassistente.
Taken: baliewerkzaamheden en triage. Leidinggevend assistente. Marij heeft verder als specialisatie 'Begeleiden bij Rouw en Verlies' en begeleiding in de laatste levensfase.
Werkzaam:
Even weken: dinsdagmiddag en vrijdag
Oneven weken: vrijdag

Marij Nijpels

Coördinerend praktijkassistente
jaqueline 600900

Sinds 2007 werkzaam in de praktijk als praktijkassistente. Taken: baliewerkzaamheden en triage, laboratoriumwerkzaamheden, bloeddrukspreekuur, menopauze spreekuur, uitstrijkjes maken. Tevens organiseert zij de griepvaccinaties en doet zij administratieve werrkzaamheden. Werkzaam: dinsdag, woensdag

Jacqueline Leinders

Doktersassistente
Britney 600900

Sinds augustus 2019 werkzaam in de praktijk als praktijkassistente.
Haar taken zijn triage, baliewerkzaamheden, laboratoriumwerkzaamheden, uitstrijkjes maken, longfunctietesten afnemen. Ook volgt zij een opleiding tot spreekuurondersteunster huisarts. ZIj behandelt eenvoudigere klachten zoals keelpijn, oorpijn en behandelt kleine verwondingen, natuurlijk met de huisarts op de achtergrond.
Werkzaam: maandag t/m donderdag

Britney Wilms

Doktersassistente
HAPO-zw-5227

Sinds augustus 2021 werkzaam in de praktijk als praktijkassistente. Ze is na haar zeer succesvolle stageperiode hier komen werken! Haar taken zijn laboratoriumwerkzaamheden, baliewerkzaamheden en triage.
Werkzaam op: maandag, donderdag en vrijdag.

Milou Hartman

Doktersassistente
HAPO-zw-5195

Sinds april 2022 werkzaam in de praktijk als praktijkondersteuner somatiek.
Aandachtsgebieden: zorg voor patiënten met diabetes, CVRM, COPD/astma en de ouderenzorg.

werkzaam op maandagochtend, woensdag en donderdag/
BIG: 19920368330

Leonie Knoors

POH-somatiek
HAPO-zw-5172

Sinds maart 2022 in opleiding tot doktersassistente vanuit het Vista college. Zij blijft 2 jaar bij ons. U zult haar gaan horen aan de telefoon en zien achter de balie en in het laboratorium. Malou is werkzaam op maandag de hele dag en op vrijdag.

Malou Kusters

Doktersassistente in opleiding
HAP Obbicht Claire-zw-5716a

Claire Leenarts is sinds 1 september werkzaam in de praktijk en zal hier haar laatste jaar van de huisartsopleiding doen. Voorafgaand aan de opleiding tot huisarts heeft zij als arts gewerkt op de afdelingen chirurgie en urologie en heeft zij wetenschappelijk onderzoek gedaan in het UMC Maastricht.

Claire Leenarts

HAP Obbicht Denise-zw-5725a

Sinds oktober 2022 werkzaam in de praktijk als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ). Zij ondersteunt en begeleidt bij mentale klachten, Interesse gebieden zijn problemen met voeding en beweging, en mensen die meer met hun gevoel en lichaam in contact willen komen.
Werkzaam: dinsdag en woensdag

Denise van Rijen

POH-GGZ
Bart 600900

Bart is sinds 2014 werkzaam in de praktijk. Hij ondersteunt het team bij niet-zorggeraleteerde zaken. Denk aan procesoptimalisatie, lean-werken, accreditering, financiën.

Bart Nelissen

praktijkmanager/medepraktijkvoerder
Translate »
Call Now Button