Mw. J.H.G. Arets

Huisarts

Sinds sept 1999 werkzaam in deze praktijk. Aandachtsgebieden zijn o.a beoordelen ecg's , hart-en vaatziekten, plaatsen van mirenaspiraal, diabeteszorg en NHG-accreditering.
Aanwezig op maandag, dinsdagochtend, woensdag en vrijdag.

Sabien Wierts

Huisarts

Per 1 januari 2016 werkzaam in deze praktijk. Voornamelijk op de dinsdag en de donderdag.
In 2012 afgestudeerd aan de huisartsenopleiding Maastricht. Tijdens de opleiding extra ervaring opgedaan bij Gynaecologie, Kindergeneeskunde, Orthopedie, Revalidatiegeneeskunde en Tropengeneeskunde.

Marij Nijpels

Coördinerend Praktijkassistente

Per 1 september 1994 werkzaam in deze praktijk. U zult haar voornamelijk horen aan de telefoon. Bloedprikken, uitstrijkjes en andere medisch technische handelingen behoren tevens tot haar takenpakket.

Jacqueline Leinders

Praktijkassistente

Jacqueline werkt sinds 2007 in onze praktijk en heeft 25 jaar als doktersassistente in Sittard gewerkt. Zij is o.a. gespecialiseerd in het maken van uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek. Tevens begeleidt zij vrouwen met overgangsklachten (zie ook "menopauzespreekuur"). U zult haar aantreffen bij de bloedafname en andere laboratoriumwerkzaamheden. Ook zult u haar stem horen aan de telefoon.

Marion Claessens

Praktijkassistente

Marion werkt bij ons sinds 1 maart 2013. U zult haar aantreffen bij de bloedafname en andere laboratoriumwerkzaamheden. Marion is eveneens gespecialiseerd in het maken van uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek. Ook zult u haar stem horen aan de telefoon.

Sara Starmans

Physician Assistant

Sara werkt sinds 2007, als praktijkondersteuner voor de chronische zorg, in onze praktijk. Met ingang van september 2015 is zij begonnen met de opleiding tot Physician Assistant in Nijmegen.
De Physician Assistant, kortweg PA, neemt taken van de huisarts over.
De PA is deskundig en ervaren in zijn /haar werk en handelt binnen de huisartsengeneeskunde op het niveau van basisarts.

Nicky Hoofwijk

Praktijkondersteuner GGZ

Nicky is sinds december 2016 werkzaam in onze praktijk. Als POH-GGZ begeleidt zij patiënten die klachten ondervinden die te maken hebben met hun psychisch welbevinden. Nicky is afgestudeerd in Leuven; in 2014 als Klinisch Psycholoog en in 2016 als Seksuoloog. Daarnaast opgeleid als Sociaal pedagogisch hulpverlener. Werkzaam op maandag en donderdag.

Martijn Phaff

Huisarts in opleiding

Sinds 1 juni 2018 werkzaam in deze praktijk. In het laatste jaar van de huisartsopleiding. Voorheen onder andere 11 jaar in Zuid-Afrika gewerkt als arts in de algemene chirurgie en de orthopedie.

Linda L'Espoir

Praktijkondersteuner

In juli 2015 afgestudeerd als HBO Verpleegkundige. Daarvoor de opleiding doktersassistente afgerond. Werkzaam sinds september 2015 als praktijkverpleegkundige Somatiek. Aandachtsgebieden zijn diabetes, hart-en vaatziekten, COPD, Astma en Ouderenzorg.