Ecrevissestraat 1

6125 AW Obbicht

046-4859494

Bij spoed toets 1

Spreekuren

Dokter met oogheelkunde huisarts

Spreekuren

De praktijk is iedere werkdag geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur en telefonisch bereikbaar op de volgende tijden: 08:00 uur – 10:00 uur, 10:30 uur – 12:30 uur, 14:00 uur – 17:00 uur.

Korte vragen kunt u via het patiënten portaal aan ons stellen via het zogenaamde e-consult.  We streven ernaar deze binnen 2 werkdagen te beantwoorden.
.
Heeft u nog geen patiënten portaal en zou u dat graag willen? Vul dan het aanvraagformulier in: https://huisartsenpraktijk-obbicht.nl/activeer-uw-patientenportaal/
.
Vermeldt hierbij uw naam, geboortedatum en mobiel nummer. het emailadres dat u gebruikt om ons te mailen, wordt ook gebruikt om het account aan te maken.  Houdt er wel rekening mee dat u een eigen emailadres en mobiel nummer nodig heeft. Per emailadres en per mobiel nummer kunnen we maar 1 account aanmaken.

Indien u meerdere klachten heeft of meer tijd nodig denkt te hebben, of een afspraak voor meerdere personen wilt maken, geeft u dit dan aan bij het maken van de afspraak bij de assistente.
.
Indien u een afspraak afzegt, wilt u dit dan tijdig doen (minimaal 2 uur van tevoren), dan kunnen wij die tijd nog voor andere patiënten gebruiken.
.
Het kan altijd een keer gebeuren dat u door een onverwachte situatie niet op het spreekuur kunt verschijnen. Hier hebben wij zeker begrip voor. Als u, zonder bericht ,niet verschenen bent, nemen wij contact met u op om te bespreken wat de reden was. Gebeurt het nog een keer, dat u niet verschijnt, dan zijn wij genoodzaakt deze afspraak bij u in rekening te brengen. Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Huisbezoeken zijn bedoeld voor patiënten die te ziek zijn om zelf naar de praktijk te komen. Het zou fijn zijn als u een visite uiterlijk 10:00u bij ons aanvraagt. Voor een goede planning heeft de assistente informatie nodig over de aard en de ernst van de klachten. Zij zal hier dan ook naar vragen.

 

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!
.
Voor spoedgevallen kunt u  bellen 046-4859494, toets 1. Deze lijn is alleen bedoeld voor spoedeisende klachten en willen we dus zoveel mogelijk vrij houden. Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct naar de praktijk komen, maar het is fijner voor u en voor ons als u vantevoren belt. Wij doen ons best om de wachttijden aan de telefoon voor u zo kort mogelijk te houden.

 

Huisartsenpost westelijke Mijnstreek en dienstapotheek

(avond, nacht en weekend)

 

Na 17.00u wordt de zorg voor u overgenomen door de huisartsenpost.

Let op: dit dient alleen voor spoedgevallen en zorg die niet kan wachten tot de volgende dag.  Liefst helpen we u natuurlijk zelf overdag. Ook bij de huisartsenpost dient u vooraf te bellen om een afspraak te maken.

 

Telefoonnummer huisartsenpost: 046-4009925 voor levensbedreigende situaties bel 112!

U kunt ook bellen naar ons nummer 046-4859494. U wordt dan automatisch doorverbonden met de huisartsenpost.

 

Carnavalsmaandag, tweede paasdag, koningsdag, Hemelvaartsdag, tweede pinksterdag, eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag is de praktijk gesloten.

De huisartsenpost neemt op deze dagen de spoedzorg van ons over.

 

Adres huisartsenpost:
Dr. H. van der Hoffplein 1
6162 BG Geleen

Translate »

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Nog geen account?

Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
– Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)
– Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)

– Actueel medicatieoverzicht

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen.

U kunt zich laten inschrijven in de praktijk als u in een van de onderstaande woonplekken woont:

 • Obbicht
 • Berg aan de maas
 • Urmond
 • Grevenbicht
 • Buchten
 • Born
 • Holtum
 • Guttecoven
 • Einighausen
 • Limbricht
 • Roosteren


Vul met formulier volledig in. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op om een kennismakingsgesprek met de huisarts in te plannen.

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Onze WebApp

Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.

Herhaalrecept Bestellen

Verwijderen

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Call Now Button Ga naar de inhoud